Welkom op de website van Kapsalon Hairoscoop!

 

249303 591842620844331 1069513491 n

Op mijn 12e begon ik met werken als leerling kapper bij een dames en heren kapsalon in Izmir.

Als leerling kapper mocht ik alleen de kapper assisteren bij zijn werk. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in het kappersvak en hield ervan om te oefenen, te leren, te proberen, telkens weer opnieuw totdat ik tevreden was. Het was mijn werkgever die mij op een dag riep en zei “jongen je hebt talent voor dit vak en ik ga jou alles leren wat ik weet” Na diverse opleidingen en cursussen voor kapper succesvol afgerond te hebben ben ik met mijn gezin in 2000 verhuisd naar Nederland.

Na 30 jaar praktijkervaring door bij verschillende kapsalons te hebben gewerkt ging mij langgekoesterde ambitie in vervulling en begon ik in 2005 met mijn eigen kapsalon in Amsterdam.

Ieder klant is anders en heeft andere haarwensen. Om mijn klanten een ruimer assortiment te kunnen bieden werk ik uitsluitend met professionele producten die op alle behoeften van mijn klanten is afgestemd.

Samen met mijn professionele team doe ik mijn uiterste best om iedere klant tevreden en met een glimlach de deur uit te zien gaan, want ik ben pas tevreden als mijn klanten tevreden zijn!

Vind je het prettig om van te voren een afspraak in te plannen, maak dan een online afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Je kunt ook zonder afspraak bij ons terecht voor één van onze behandelingen.

Ik hoop u gauw te mogen verwelkomen in mijn kapsalon.

Ali ÇOLAKOĞLU