Onze merken Goldwell, Kiss en Color Tech kleuring, kleuren zonder beschadigen.

Goldwell Colorance voor briljante kleuring op milde wijze. Deze haarkleuring is geschikt voor elk haartype. Goldwell heeft Colorance ontwikkeld voor een hoogglanzende, intensieve kleuring: voor gegarandeerde kleurglans en -intensiteit, zelfs op zeer beschadigd en poreus haar. Onderdeel van het professionele Goldwell kleursysteem met meer dan 65 nuances.

De nieuwe Goldwell Topchic haarkleuring heeft een verbeterde formule voor maximaal resultaat. De nieuwe formule biedt extra voordelen: ongekende briljantie en intensiteit, nog gelijkmatigere kleurresultaten en verhoogde dekking, stralende glans, merkbare souplesse en een nog aangenamere geur.

Het heeft een extra lange houdbaarheid: na meerdere keren wassen, maar ook na intensieve UV-straling en na permanentbehandeling. Zelfs modetinten blijven door Goldwell Topchic langer mooi.

Goldwell Elumen is een haarkleuring die PPD vrij is en zorgt voor unieke kleurresultaten. Het repair-effect geeft een perfect, glanzend resultaat. De kleuring is uitermate geschikt voor briljante, felle en opvallende kleuren, naast de diverse natuurtinten.
Goldwell Elumen is ammoniak en peroxide vrij en bevat ook geen Phenylenediamine. Huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest. Geschikt voor personen die last hebben van een PPD allergie.